Frivillige

Vindebroens frivillige omkring Borreby Teater:

7B7F8025--Cabaret

Professionelle og frivillige fra opsætningen af Cabaret

Vi har flere forskellige grupper af frivillige og du er velkommen i dem alle, men der er måske nogle, som interesserer dig mere andre, så her får du en lille præsentation af hver gruppe.

Kostumeloftets sydamer:
Består af 10 damer i alderen 48-72 år, som syr kostumer til alle vores skuespillere. Kun ganske få kom med

Sy- og Sminkeholdet på kostumeloftet

Sy- og Sminkeholdet på kostumeloftet

syerfaring, men i dag, hvor de har været på loftet i over et år, har alle færdigheder, som gør, at de kan bidrage på højt plan. Så vi har ingen krav om syfærdigheder.

Borreby-Teater-Cafe8623

Velkommen i Teatercafeen “Cafe Vognporten”

Cafeens frivillige:
Består af ca. 22 personer både mænd og kvinder i alderen 55-76 år, som på skift hjælper til i baren. De hjælper til under spisningen før forestillingerne og i baren i pauserne. Derudover giver de også en hjælpende hånd, når vi har særligt store arrangementer i firmaregi.

Billetteringsgruppen:
Består af ca. 8-10 mænd og kvinder, som står for at følge folk på plads inden forestillingerne herudover står de for salg af programmer.

Teatersalen med plads til 450 gæster

Teatersalen med plads til 450 gæster

Værkstedholdet:
Er en lille gruppe mennesker som bygger kulisser og inventar til Vindebroen / Borreby Teater hver gang der kommer nye projekter til. Vi har ingen faste mødedage men aftaler løbende hvornår vi kan mødes. Udover det, hjælper vi også lys og lyd med opsætning og afvikling under forestillingerne. Alle kan være med i gruppen dog kan det godt være fysisk krævende arbejde så hvis man døjer med dårlig knæ, ryg etc. kan det ikke anbefales at vælge denne gruppe. Vi ser dog frem til et godt samarbejde og håber du kan trives en gruppe hvor værksted humoren går på sit højeste…

Frivillige ved Cabaret 2009

Frivillige ved Cabaret 2009

Du er meget velkommen til at prøve de forskellige grupper, så det er ikke sådan, at bordet fanger, hvis du har valgt en gruppe. Borreby Teater sætter stor pris på den frivillige skare af mænd -og kvinder, som har lyst til at hjælpe og det er derfor meget vigtigt, at du føler dig velkommen og godt tilpas i den gruppe du vælger.